BİTMEYEN KAHVALTININ ADRESİ: AYGARDEN
Eklenme : 29.09.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BİTMEYEN KAHVALTININ ADRESİ: AYGARDEN

Çine yolu üzerinde hizmetlerine başlayan Aygarden Kahvaltı ve Restoran, menü çeşitliliği ve organik ürünleri ile kısa sürede misafirlerinin takdirini kazandı.

Rezervasyon ve iletişim için: 0544 850 20 11



Aydın-Muğla Karayolu Çine Dorumlar Kavşağı’nda (Eski Dutlubahçe) hizmetlerine başlayan Aygarden Kahvaltı ve Restoran, misafirlerinden tam not aldı. Menü çeşitliliği ve organik ve el yapımı ürünleri ile misafirlerinin gönlünü kazanan Aygarden kısa sürede bölgenin uğrak mekânı haline geldi. Çeşit çeşit ev yapımı reçelleri (kavun, muz, şeftali, portakal, elma, üzüm, biber, karpuz, kavun, erik ve incir) garnitürleri (kabak kavurma, patlıcan kavurma, kızartma, lahana sarma, pancar kavurma, pancar turşusu, börülce turşusu, fıstıklı ve yumurtalı ot kavurması), ekmekleri (cevizli ekmek, bazlama, ev ekmeği, Alaşehir ekmeği ve fırın ekmeği) ve kahvaltısı (tereyağlı anneanne yumurtası, içerisinde salam, sosis, sigara böreği ve kabuklu top patates bulunan sosis tabağı, çeşitli gözlemeler, taze fasulye, 6 çeşit peynir, kabak tatlısı, pişi, kırma yeşil zeytin, yağlı siyah zeytin, acuka, 41 çeşit malzemeli Suriye garnitürü, odun ateşi ile pişen sınırsız çay, kesik, çökelek, lor, süzme peynir, çeçil peyniri, Ödemiş tulum peyniri, teneke beyaz peynir ve köy peyniri, bal kaymak, Antep ezme, leblebi ezmesi, ev yapımı çikolata, sarma, lahana ve biber dolması ve tahin), extralar (menemen, patates kızartması, gözleme, sucuklu yumurta) ile misafirlerini ağırlayan Aygarden huzurlu ve doğallığı ile de aile ve sevdikleri ile vakit geçirmek isteyenlerin gözdesi oldu.

Kahvaltı menüsünde hoşunuza giden ne olursa ilavesi ücretsiz olan ve 300 çeşit mezesi ile de fark yaratan Aygarden’in İşletme sahibi F. İlkay Cengiz Özkan eşi İsmet Özkan ve Ali Aslan Cengiz, misafirlerini ağırlamaktan mutluluk ve onur duyduklarını ifade ederken özel siparişler için bir gün önceden kendilerini bilgilendirmelerinin yeterli olacağını belirtti.


Haber Resimleri





























Eylem lavin 09.10.2023 10:04
İyiki gelmişiz dediğimiz gibi enfes tatları ile full organik kahvaltımızı yaptık kahvaltı diyince aklımıza gelen tek işletme oldu sahibi İlkay hanımın içtenliği güler yüzlülüğü evinizde gibi hissediceğiniz süperrr ötesi bir işletme yolu düşen mutlaka uğramalııı


oguz albayrak 11.12.2023 14:04
çok lezzetli enfes kahvaktisi ile aydin yolundan gecerken ugramadan yapamiyacagimiz yer bol çeşitli serpme kahvalti dogal ortam ve ilkay hanimin enfes reçelleri damak tadimiza göre


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA