Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael: Bu kabul edilemez!
Eklenme : 15.08.2022
Haber Tipi: Ulusal Haber

Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael: Bu kabul edilemez!

Siyah-Beyazlılar, 3-0 öne geçtiği Alanyaspor deplasmanından 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael de son düdüğün ardından konuştu. Fransız hoca, "Geçen haftada bir kırmızı kart oldu, bu hafta da. Bu kabul edilemez! Maçı biz verdik diyebiliriz. Alanya 10 kişiyken bile fırsat bulamadı. Biz kendi kendimize yaptık" ifadelerini kullandı.



Süper Lig 'in 2. haftasında Beşiktaş kabusu yaşadı! 31. dakikada Alanyaspor deplasmanında Kevin N'Koudou, Salih Uçan ve Rachid Ghezzal'ın (pen.) golleriyle 3-0 öne geçen Kara Kartal mücadele sonunda sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. 37'de Emrecan Uzunhan'ın kırmızı kart görmesi ve takımını 10 kişi bırakması skoru etkilerken, Siyah-Beyazlılar'ın hocası Valerien Ismael de mücadeleyi değerlendirdi.

Hayal kırıklığı yaşadığını kaydeden Fransız teknik adam, "Maça iyi başladık. Kontrol bizdeydi. Gereksiz bir durum oluştu. Geçen haftada bir kırmızı kart oldu, bu hafta da. Bu kabul edilemez! Maçı biz verdik diyebiliriz. Alanya 10 kişiyken bile fırsat bulamadı. Biz kendi kendimize yaptık. Kendi kalemize gol ve penaltıyla... 3-1 öndeyken 10 kişi kalınca oyun başka bir yere geçti, ondan sonra oyunu tutma konusu devreye girdi. Değişikliklerin 2'si taktik, 1'i sakatlıktan oldu. Ghezzal sakatlıktan dolayı çıktı. İkinci yarı itibarıyla daha diri oyunculara ihtiyaç duyduk. 10 kişi kalınca hem merkezden hem de kenardan ortalarla geldiler, biz merkezi tutmak istedik ve ortaları engellemek istedik. Biz bunu 2. gole kadar çok iyi yaptık. Çok çok üzgünüz. İyi başlamamıza rağmen bu sonuç bizi çok üzdü" dedi.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Spor beşiktaş

Yazılım EMA