BERBER FARUK YENİ MEKâNI İLE HİZMETTE!
Eklenme : 08.10.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

BERBER FARUK YENİ MEKâNI İLE HİZMETTE!

Çine’de uzun yıllardır erkek kuaförü olarak hizmet veren Faruk Telci ‘Berber Faruk’ isimli mekanına yenilik kattı. ‘Berber Faruk’ Erkek Kuaför Salonu yenilenen yüzü ile müşterilerine hizmet vermeye başlarken açılış töreni gerçekleştirildi.

Çine’nin tanınmış esnaflarından Faruk Telci’ye ait ‘Berber Faruk’ isimli erkek kuaförü için açılış töreni gerçekleştirildi. Nezih, geniş ve ferah bir mekan haline gelen ve yeni yerinde müşterilerine hizmet vermeye başlayan ‘Berber Faruk Erkek Kuaför Salonu’nun açılışına Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, AK Parti Çine İlçe Başkan Vekili Ergüven Özcan, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta konuşan Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, “Bu kardeşimizi tebrik ediyorum. İlçemize kazandırmış olduğu bu güzel mekan bizi onurlandırdı. Allah tüm esnaflarımızın bereketini artırsın” dedi. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, “Genç ve takdire şayen bu kardeşimiz nezih ve ferah mekanında müşterilerini ağırlayacak. Kendisini tebrik ederim. Dayanışma içerisinde olur isek ilçemizin kalkınmasına katkı sunarız. Bu anlamda kenetlenmemiz birbirimize yardımcı olmamız gerekiyor. Faruk kardeşimize işinde daha nice başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. Faruk Telci’yi vermiş olduğu hizmetlerden dolayı bugüne kadar hep takdir ettiğini ifade eden Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ise, “Faruk kardeşimiz ilçemize çok güzel bir mekan kazandırdı. Hizmetlerinin devam etmesini, Allah’tan bereketli kazançlar sağlıklı günler diliyorum” dedi. Berber Faruk Erkek Kuaför Salonu’nun ilk müşterileri ise Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar ve AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz oldu.




Haber Resimleri
















Benjamin Agırbas 09.11.2021 00:11
fiyat listelerini gönderirmisiniz


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA