BAŞKANLARDAN ALİ DİNÇER'E TAM DESTEK
Eklenme : 07.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKANLARDAN ALİ DİNÇER'E TAM DESTEK

AK Parti Önceki Dönem Çine İlçe Başkanları, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer'e desteklerini duyurdu.



AK Parti Önceki Dönem Çine İlçe Başkanları, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer'i ziyaret etti. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Çine Eski Belediye Başkanı Celalettin Kocamaz, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı'nın da katıldığı toplantıda AK Parti Önceki Dönem Çine İlçe Başkanları; Erkan Özkaya, Ergüven Özcan, Kayhan Güney, Fevzi Eryalçın, Mehmet Tosun, Cemal Çakır, Başkan Adayı Ali Dinçer'in yanında olduklarını ifade ederek seçim süresince kendisine destek olacaklarını belirtti.

Başkanlar tarafından yapılan ortak açıklamada, "Ali Dinçer ilçemizin değerli bir evladıdır. Bugüne kadar Çine Gençlik Merkezi'nde ilçe toplumu adına yapmış olduğu faydalarını ve çabalarına hep birlikte şahit olduk. Çine sevdalısı ve bu kutlu dava için yorulmadan koşturan bireyler olarak Başkan Adayımız Ali Dinçer'in yanındayız. Ali Dinçer ile Çine hak ettiği değeri bulacak" ifadelerine yer verildi.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine AKParti

Yazılım EMA