BAŞKAN UYAR: VİDEOYU İHBAR KABUL EDİYORUZ
Eklenme : 02.09.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN UYAR: VİDEOYU İHBAR KABUL EDİYORUZ

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Ayhan Sicimoğlu’nun sosyal medyada yayınlanan videosunun kendilerini çok üzdüğünü belirterek, “Bizler bunu da bir ihbar olarak kabul ediyoruz. Ayrıca Ayhan Sicimoğlu’nu kabul etmesi halinde ilçe merkezimizde ağırlamak ve kendisine lezzetli bir Çine Köftesi ikram etmekten mutluluk duyarız” dedi.



BEŞ PARMAĞIN BEŞİ DE BİR OLMUYOR

Esnaf ve Sanatkarlar Odası olarak başta köfteciler olmak üzere ilçedeki tüm esnafı sürekli olarak denetlediklerinin altını çizen Uyar, “Maalesef beş parmağın beşi de bir olmuyor. Bazen böyle olumsuz yorumlara üzülüyoruz. Bu Çine’nin tanıtımına ve turizmine zarar veriyor. Bu videoyu ihbar kabul edip gerekli incelemeleri ivedilikle yaptıracağımızdan herkes emin olsun” şeklinde konuştu.

GERÇEK ÇİNE KÖFTE ELLE YAPILIR

Anayol üzerindeki dükkanların kiralarının Çine Merkez’e göre çok yüksek fiyatlarda olduğuna da değinen Uyar, maalesef bu esnafın köfte için makine desteği kullandığına dikkat çekti. Gerçek Çine Köfte’nin elle yoğrularak yapılması gerektiğinin de altını çizen Uyar, Ayhan Sicimoğlu’nu da ilçeye davet etti. İlçe içindeki esnafın köfteyi hâlâ elle yoğurduğunu da hatırlatan Uyar, Ayhan Sicimoğlu’nu ilçede ağırlamaktan ve kendisine gerçek lezzetli bir Çine Köftesi ikram etmekten mutluluk duyacaklarını sözlerine ekledi.


Bu ne pehriz bu ne ilana turşusu 04.09.2024 03:41
Bak bak esnaf odası başkanına bak hiç değilse buraz olsun inandırıcı ol vede açıklamasına bak beymiş devamlı ve ivedikle teftiş ve kontrol ediliyormuş köfteciler hadi ordan hadi sende peki o zaman neden her tarafta fiyatlar bir o kadar çok farklı çarşı merkezde bir porsiyon köfteye 150₺ yazan var 180₺ yazan var hatta 220₺ bile yazan var bir tarafı kötüleyip yok makina ile yoğuruluyormuş yol kenarındaki köfteciler yok elle yoğuruluyormuş çarşı içindeki köfteciler uyan başkan uyan hepsinin hamuru soğanı baharatı içinde oalarak şimdi kasaplardan hazır geliyor hazır .


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


ÇineKöftesi

Yazılım EMA