BAŞKAN SOYDAR: DEMOKRATİK ADALETLİ ÖZGÜR BİR TOPLUM YARATACAĞIZ
Eklenme : 05.11.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN SOYDAR: DEMOKRATİK ADALETLİ ÖZGÜR BİR TOPLUM YARATACAĞIZ

Demokrat Parti Çine İlçe Başkanı Ahmet Zühtü Soydar mazbatasını alarak resmen görevine başlarken gazeteciler ile bir araya geldi. Soydar; “Bir seçim daha kaybedersek Cumhuriyet ve Atatürk değerlerimizi kaybedebiliriz. Vatandaşımız teveccüh ederse demokratik, adaletli, özgür bir toplum yaratacağız” dedi. 



Çine İlçe Seçim Müdürü İbrahim Ercan’dan mazbatasını alarak görevine başlayan Demokrat Parti Çine İlçe Başkanı Ahmet Zühtü Soydar, gazeteciler ile bir araya geldi. Makamında gazeteciler ile bir araya gelerek basın açıklaması gerçekleştiren Başkan Ahmet Zühtü Soydar, “Millet İttifakı olarak halkımızın teveccühü ile görevi devraldığımızda bizde ilçemizde bu sürece katkı sağlayacağımızı düşünüyoruz” dedi. 

SOYDAR: CUMHURİYET VE ATATÜRK DEĞERLERİMİZİN YOK OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ
Başkan Ahmet Soydar, açıklamasında şu ifadelerine yer verdi; “Adalet Partisi Gençlik Kolları üyeliği, 1988-99 yılları arası Doğru Yol Partisi Yönetim Kurulu üyeliği, 1994-2009 yılları arası Doğru Yol Partisi Meclis üyeliği ve 5 yıl da belediye başkan vekilliği görevlerinde bulundum. 2012 yılından bu yana Demokrat Parti Çine İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Biz ülkemizde halkımızın yeniden seçtiği idarecilere güvenilirliği sağlamak adına hizmet vermek istiyoruz. Bağımsız yargıyı yeniden tesis edeceğiz. Her kurumda liyakatli insanların idareci olmalarını sağlamak istiyoruz. Şu an biat siyaseti yapılmakta. Vatandaş korku içerisinde. Vatandaş özgür iradesi ile eleştiri yapamıyor, bu yaşamın her alanına yayılmış durumda. İnsanlar sanatsal faaliyetlerini bile özgürce gerçekleştiremiyor her yerde bir baskı var. Nereye gidiyoruz inanın bilmiyoruz. Bir seçim daha kaybeder isek Cumhuriyet ve Atatürk değerlerimizin yok olacağını düşünüyoruz. Eğer bir seçim daha kaybedersek nasıl bir ülkede yaşayacağız tahmin edemiyoruz. AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal Cumhuriyet ile ilgili neler söyledi. Ardından görevinden istifa etmek zorunda kaldı. Bu ülkeyi yönetmeye fırsat bulur isek adil ortak kararlar ile özgür toplum, adaletli ve demokratik bir ülke yaratmayı düşünüyoruz. Bizde yerelde bu sürece katkı sağlayacağız” şeklinde konuştu.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA