BAŞKAN ŞAHİN 'HALKIN ADAMI KAZANACAK' DEDİ
Eklenme : 07.03.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN ŞAHİN 'HALKIN ADAMI KAZANACAK' DEDİ

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Adaylığını yorumladı. Şahin, " Halkın adamı kazanacak" dedi. 



Ankara'da CHP Çine İlçe Başkanlığı kadın ve gençlik kolları ile tarihi bir güne tanıklık ettiklerini ifade eden CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığını hak eden kişi bütün renkleri bir arada toplayan ittifakı kuran çok büyük emek veren bir insan. Zaten dürüst bir insan olduğu için kazanacak. Çevresi, ailesini, kendisini zenginleştirmedigi için kazanacak. İhale dağıtmayacağı için kazanacak. Hazineden beslenen hortumları keseceği için kazanacak. Halkı aldatanlardan hesap soracağı için kazanacak. Haktan birisi olduğu için kazanacak. Mevcut iktidarın artık sonu geldi. Büyük bir ezici çoğunlukla 13. Cumhurbaşkanı sıfatına ulaşacak. CHP Genel Başkanımız partimizin genel başkanı ile gurur duyuyoruz. Türkiye daha sosyal bir devlet anlayışı ile yönetilecek ve zalimlerin zulmüne son verilecek. Biz bu kararı zaten bekliyorduk Türkiye Cumhuriyeti'nin yeni Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu ülkemize milletimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu.


Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


CHP seçim Çine

Yazılım EMA