BAŞKAN ŞAHİN CHP’NİN 99. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI
Eklenme : 09.09.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN ŞAHİN CHP’NİN 99. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI

CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, partisinin kuruluş yıldönümünde bir mesaj yayınladı. Şahin, Kuruluşumuzun 100. Yılında ülkemizi ve milletimizi huzura, bolluğa, berekete ve adalete kavuşturacak halk iktidarımızda buluşmak inancıyla. Atamızın ‘Benim iki büyük eserim var; Biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir’ sözlerinin ağırlığını ve sorumluluğunu partimizin çatısı altında her daim hissediyor ve büyük bir özveri ile çalışıyoruz” dedi.



Mustafa Kemal Atatürk tarafından 9 Eylül 1923’te kurulan ve bugüne kadar 7 genel başkanın görev yaptığı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 99. kuruluş yıl dönümünü kutlarken CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin kutlama mesajı yayınladı. Şahin şu ifadelerine yer verdi; “9 Eylül 1923 tarihinde Türkiye’nin ilk siyasi partisi olarak tarih sahnesine çıktı. Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi adını alan bu partinin neferleri hiçbir koşulda Atatürk’ün ve Cumhuriyetimizin ilkelerinden sapmadan vatanı her daim müdafaaya 99 yıldır olduğu gibi bugün de devam ediyoruz. Kuruluşun ve kurtuluşun partisi olarak Cumhuriyetimizin, her mücadelede en ön saflardaki koruyucularıyız. Atamızın ‘Benim iki büyük eserim var; Biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisidir’ sözlerinin ağırlığını ve sorumluluğunu partimizin çatısı altında her daim hissediyor ve büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Ülkemizin, milletimizin çıkarlarına el uzatanlar, Cumhuriyet düşmanlığı yapanlar her daim karşılarında, Cumhuriyetimizin kurucusu tek Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ten aldığımız cesaretle korkusuzca savaşan bizleri bulacaktır. Türkiye’nin sigortası partimizin 99. Kuruluş yıldönümünü onur ve gururla kutlar, kurucu Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, saygı ve minnetle anar, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere Genel Başkan Yardımcılarımıza, , milletvekillerimize, tüm parti yöneticilerimize, tüm il, ilçe, kadın ve gençlik örgütlerimize, partimiz bünyesinde halka hizmeti ilke edinen belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, ilçe ve mahalle temsilcilerimize, sevgi, saygı ve şükranlarımı sunarım. Kuruluşumuzun 100. Yılında ülkemizi ve milletimizi huzura, bolluğa, berekete ve adalete kavuşturacak halk iktidarımızda buluşmak inancıyla.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


çine chp siyaset

Yazılım EMA