BAŞKAN ŞAHİN: ASIL SEÇİM ŞİMDİ BAŞLIYOR
Eklenme : 15.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN ŞAHİN: ASIL SEÇİM ŞİMDİ BAŞLIYOR

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, 2023 seçiminde, ülkemizin %51'i demokratik direniş göstermiş ve Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak girdiği seçimin birinci turunda seçilememiştir. Asıl seçim şimdi başlıyor" dedi. 



CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin seçim değerlendirmesinde bulundu. "Çine seçmenine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekili seçiminde ilçede birinci olduk" diyen Başkan Şahin, "64 milyon seçmenin 9 milyonun üstünde seçime katılmadığı ve geçersiz sayılan 2023 seçiminde, ülkemizin %51'i demokratik direniş göstermiş ve Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olarak girdiği seçimin birinci turunda seçilememiştir. Ülke genelinde AKP 7 puan kaybetmiş, CHP ise 3 puan yükselmiştir. Asıl seçim şimdi başlayacaktır. Aydın genelinde CHP ve Cumhurbaşkanı adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu seçimde ciddi bir üstünlük sağlayarak birinci olmuştur. Çine seçmenine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hem Cumhurbaşkanlığı hem de Milletvekili seçiminde ilçede birinci olduk. Ülke yönetiminin değişmesinden yana bir talep sonucu meydana gelmiştir. 2. turda Cumhurbaşkanlığını kazanarak halkımızın mutluluğuna şahit olacağız" dedi. 


KIZILELMA 16.05.2023 09:35
Asıl seçim şimdi mi başlıyor. Güldürmeyin, insanların aklıyla dalga geçmeyin. Atatürk'ün partisini ne hale getirdiniz. 14 Mayısta parti olarak aldığınız oy %25, ittifat olarak aldığınız oy %35. HDPKK nın oyları olmasa siz rüyanızda %44 ü görürdünüz. İnsanlarımız gözünü açması lazım. Değişim her zaman şarttır ama değişim yapalım derken ülkemize bir tepsi de pkk ve dış güçlerin sunmayalım. Uyan Güzel ÜLKEM, Uyan Güzel ÇİNE'M...


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine seçim CHP

Yazılım EMA