BAŞKAN ŞAHİN: 31 MART’TA BUNUN HESABINI HEP BİRLİKTE SORALIM
Eklenme : 28.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN ŞAHİN: 31 MART’TA BUNUN HESABINI HEP BİRLİKTE SORALIM

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, baba ocağı Karakollar Mahallesi’nde, “31 Mart’ta bunun hesabını hep birlikte soralım” dedi.



CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak’ın Karakollar Mahalle ziyaretine katılan CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, baba ocağında konuştu. Başkan Şahin şunları söyledi; “Bir toplu iğne alamayan Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü’ne 20’ye yakın personel aldılar. Burası arpalık mı? 3 oy için insanları oraya doldurdular. Rakip belediye başkan adayı burada Uyanspor’u yeniden canlandıracağım demiş. Uyanspor kulübünü ben sırtımda taşıdım. Buna kimse itiraz edemez. Bir apartman dairesi parasını ben Uyanspor’a harcadım. Stada yaptırdığınız halıları nereye götürdünüz ilk önce onun cevabını verin. Her taraf pas tuttu. Uyanspor’a kimseye ayağını burnunu sokturtmam. Bizim bir deremiz vardı. Kireççi Deresi ben kendimi bildim bileli çamur içindeydi. Belediyemizin görevi olmadığı halde çok temizlik yaptı. Orası DSİ’nin sorumluluğunda. Biz her defasında muhtar ile dilekçe verdiğimizde bize ödenek yok dediler. Kireççi Deresi ile ilgili 26 Aralık 2023 tarihli bir haber var. Islahı ile ilgili 26 Aralık 2023’te karar alınıyor. 23 Ocak 2024 ihale tarihi. Daha o zaman rakip belediye başkan adayı aday bile değil. Kimse benim köyümde yalan konuşmasın. Ayrıca çok sinirlendiğim bir konu ise cezaevi konusu. Cezaevini bizim yüreğimize yapıyorlar. Bir hançer gibi yüreğimize sapladılar. Çine’nin demokratik yapısı değişecek. Burada tanımadığınız insanlar göreceksiniz. 31 Mart’ta sandığa gittiğinizde sizden rica ediyorum bunun hesabını hep birlikte soralım.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


CHP TayfunŞahin

Yazılım EMA