BAŞKAN ÖZDEN ALİ DİNÇER İÇİN OY İSTEDİ
Eklenme : 08.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN ÖZDEN ALİ DİNÇER İÇİN OY İSTEDİ

Çine Esnaf Kefalet Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer'e desteğini açıkladı.



AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Dutluoluk ve Çatak Mahalle halkı ile buluştu. Önceki dönem Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Çine Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden’de katıldı. Başkan Özden, Ali Dinçer için mahalle sakinlerinden destek sözü istedi.

Başkan Özden, “ 2019 seçimini hatırladım, o dönem verdiğiniz desteğin daha fazlasını şimdi Ali Dinçer kardeşime vermenizi istiyorum. Sizlere söz vermiştim Madran Dağı’na teleferik getireceğim sizlerin ürünlerini Çine’ye daha rahat ulaştırmanızı sağlayacağız demiştim. Şimdi bu sözleri yerine getirmemiz için desteklerinizi istiyorum. Çine Belediyesine ait ÇİPAŞ ta ne su kaldı ne gazoz. Zarar eden, hatta yönetici bulunamayan Bir ÇİPAŞ kaldı. Ali Dinçer başkan olursa Topçam suyunu ve Topçam gazozunu tüm Türkiye’de meşhur edecek, kar eden bir şirket haline getirecek. Bu da Çine’nin kazanması demek. Çine Yem fabrikasını atıl halden kurtararak sizlerin ucuz yem almasını sağlayacak Ali Dinçer için oylarınızı ve desteklerinizi istiyorum” şeklinde konuştu.

Cumhur İttifakı AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, “Bizim rakibimiz kendimiziz. Çine hak ettiği yerde değil. Aydın’ın 3. İlçesi olan Çine çok geriledi. Birçok yatırımı yine devlet ile birlikte biz yaptık. Çine Belediyesi’ni alırsak bu hizmetleri çoğaltma fırsatı bulacağız. Çine’nin çok eksiği var. Belediye aracılığı ile bu hizmetleri acilen halkımıza kazandırmamız lazım. Sizlerden Çine’ye hizmet için destek istiyorum. Gelin bu değişimi hep birlikte gerçekleştirelim. Bugüne kadar neyi söz verdi isek yerine getirdik. Benim ismim Ali bunu yaparım. Çine’ye hizmet edeceğiz” dedi.


Haber Resimleri














Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA