BAŞKAN ÖZDEN AÇIKLADI: FATURA VE SÜRE ZORUNLULUĞU KALDIRILDI
Eklenme : 06.09.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN ÖZDEN AÇIKLADI: FATURA VE SÜRE ZORUNLULUĞU KALDIRILDI

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, ulaştırma sektöründe oda kaydı ve sicil kaydı süresi ile birlikte limiti aşmamak şartı ile fatura zorunluluğunun kaldırıldığını açıkladı.

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, kredi şartlarında bir takım değişiklikler yaşandığını belirtti. Başkan Özden, ulaştırma sektöründe oda kaydı ve sicil kaydı süresinin 6 ay zorunluluğunun tamamen kaldırıldığını ifade ederken ayrıca kooperatiften kredi kullanan ortakların hesabına geçen paraların limiti aşmamak şartı ile fatura getirme zorunluluğunun kaldırıldığını açıkladı. Başkan Özden, “Ortaklarımız ve kooperatiflerimizin isteği doğrultusunda ulaştırma sektöründeki oda kaydı ve sicil kaydı süresi tamamen kaldırıldı. Kooperatifimizden kredi kullanan ortamlarımızın hesabına geçen paraların limiti aşmamak şartı ile fatura getirme zorunluluğu kaldırılmıştır” şeklinde konuştu.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA