BAŞKAN OSMAN EŞİYOK DELEGELER İLE BİR ARAYA GELEREK ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Eklenme : 18.01.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN OSMAN EŞİYOK DELEGELER İLE BİR ARAYA GELEREK ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Çine Ziraat Odası Başkanlığı, Köfteci Enişte’de yeni seçilen delegeler için kaynaşma yemeği düzenledi. Başkan Osman Eşiyok, yeniden başkan adayı olduğunu açıkladı.



11 Aralık 2022 yılında Çine’de, 72 mahallede yapılan Çine Ziraat Odası delege seçiminde seçilen delegeler, Çine Ziraat Odası Başkanlığınca düzenlenen yemekte bir araya geldi. Yemeğe delegeler ve mahalle muhtarları, Çine Ziraat Odası Meclis Üyeleri katıldı.

Seçilen delegelere hayırlı olsun dileğinde bulunan Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, 2 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşecek olan Olağan Genel Kurul Kongresinde, bir dönem daha başkanlık görevini icra etmek için yetki istedi.

Başkan Eşiyok, “Üyelerimiz delege seçiminde özgür iradelerini kullanarak seçtikleri delege arkadaşlarımız, ziraat odasında mahallelerini temsil edeceklerdir. Çine’mize ve odamıza hayırlı olsun.2 Şubat 2023 tarihinde Çine Ziraat Odası Olağan Genel Kurulu yapılacaktır. Bu genel kurulda vereceğiniz kararla Çine tarımına yön verecek kadroları 4 yıllığına getireceksiniz. Çine Ziraat Odası Başkanlığı görevimizi bu güne kadar başarılı ve kararlılıkla sürdürdük bundan sonrada aynı kararlılıkla görevimizi yapacağımıza söz veriyoruz. Her ne şartlar altında olursa olsun Çine tarımı için her alanda durmadan, yılmadan çalışma kararlılığımızı bir kez daha vurgulama istiyoruz. 2 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan genel kurulda şahsım ve meclis üyesi arkadaşlarıma vereceğiniz güvenden dolayı şimdiden teşekkür ederim. Genel kurulda tüm muhtar ve delegelerin desteğini bekliyor, genel kurulumuzun ilçemize Çine tarımına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tanışma toplantımıza katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan 2 Şubat 2023 tarihinde yapılacak olan genel kurul kongresi Ziraat Odası Konferans Salonu’nda gerçekleşeceği bildirilerek tüm delegeler davet edildi. Ayrıca yeni delegelerin tek tek tanıtımı yapılarak delege mazbataları verildi. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA