BAŞKAN OLUÇ'UN İFTARINDA CUMHUR İTTİFAKI'NDAN GÖVDE GÖSTERİSİ
Eklenme : 15.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN OLUÇ'UN İFTARINDA CUMHUR İTTİFAKI'NDAN GÖVDE GÖSTERİSİ

MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve eşi Aliye Oluç tarafından düzenlenen iftar yemeğinde yüzlerce partili ve davetli bir araya gelerek oruç açtı. Cumhur İttifakı birlik ve beraberlik mesajı verdi. 



MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve eşi Aliye Oluç, Şeyhler Düğün Salonu’nda iftar yemeği düzenledi. İftar yemeğine; AK Parti Aydın Milletvekili ve 28. Dönem Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Savaş, MHP Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı Deniz Depboylu, MHP Aydın 2. Sıra Milletvekili Adayı Burak Pehlivan, MHP Aydın 7. Sıra Milletvekili Adayı Osman Gazi Cihangiroğlu, Kömürcüoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı, MHP Çine Kadın Kolları Başkanı Gülseren Akar, Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Karakuş, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Ali Erdem, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nail Uzun, Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can ve çok sayıda muhtar ve davetliler katıldı. İftar öncesi Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Davetliler hep birlikte oruç açtı. MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç davetlilere iftara teşriflerinden dolayı teşekkür etti.


Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA