BAŞKAN OLUÇ: YUFKA YÜREKLİLER ÇEKİLSİN ÇETİN YOLLAR AŞACAĞIZ
Eklenme : 06.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN OLUÇ: YUFKA YÜREKLİLER ÇEKİLSİN ÇETİN YOLLAR AŞACAĞIZ

MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, “İYİ Parti’ye tavsiyemiz rahmetli Başbuğumuzu, şehitlerimizi ve Milliyetçi-Ülkücü Hareketi her fırsatta istismar ederek ülkücülük yapmaya çalışmayı bıraksınlar” dedi.

MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, yapmış olduğu basın açıklamasında; “05/04/2022 tarihinde İyi Parti Çine İlçe Teşkilatı tarafından Merhum Genel Başkanımız Cennet Mekan Başbuğumuz Alparslan Türkeş için yapmış oldukları hayır ve dua için İyi Partililere tavsiyemiz, Rahmetli Başbuğumuzu, şehitlerimizi ve Milliyetçi-Ülkücü hareketi her fırsatta istismar ederek ülkücülük yapmaya çalışmayı bıraksınlar. Rahmetli Başbuğumuz sağlığında ülkücülük Milliyetçi Hareket Partisi’nde olur, Milliyetçi Hareket Partisi’nde olmayan ülkücü olamaz demiştir. Ülkücü dediğin hayata karşı tavrı net olandır” dedi.

BAŞKAN OLUÇ: MÜSAADE ETMEYECEĞİZ

“Herkese mavi boncuk dağıtandan, sinyal çakandan, selektör yapandan  politikacı olabilir ama ülkücü olmaz” diyen Başkan Oluç, “Fetöcülere şirin gözükmeye çalışanlardan  ülkücü olmaz. HDP ile aynı yolda yürüyenlerden ülkücü olmaz. HDP Milletvekili, bizim sayemizde bu koltukta oturuyorsunuz dediğinde, HDP’lilere laf edemeyenlerden ülkücü olmaz. Bundan dolayı sizlerin Başbuğumuzu ve Milliyetçi-Ülkücü hareketi siyaset malzemesi yapmanıza müsaade etmeyeceğiz. Başka yerlerde zirve olmaya değil, Kutlu Davamızda  zerre olmaya talibiz. Yüce Allah’ım bizleri doğru yoldan ayırmasın. Yufka yürekliler çekilsin. Çetin yollar aşacağız” ifadelerini kullandı.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


MHP İYİ PARTİ

Yazılım EMA