BAŞKAN OLUÇ ÖNCE MEMNUNİYETİNİ İFADE ETTİ SONRA ELEŞTİRDİ
Eklenme : 14.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN OLUÇ ÖNCE MEMNUNİYETİNİ İFADE ETTİ SONRA ELEŞTİRDİ

MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç, Millet İttifakı’nın mahalle ziyaretlerinden memnun olacağını ifade ederek, “2019’da vaat ettiği projelerden hangilerini gerçekleştirmişler, bunları kendi gözleri ile görmüş olurlar” dedi.

MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç, Millet İttifakı’nın mahalle ziyaretleri gerçekleştirme kararını gündeme taşıyarak yapmış olduğu basın açıklamasında şunları söyledi: Millet ittifakı ortakları tarafından İlçemizde yapılan Proje Danışma Kurulu toplantısı yapılmış ve yapılan toplantıda erken, hemen, derhal seçim talebinde bulunmuşlar ve mahallelere ziyaret edeceklerini belirtmişlerdir. Millet ittifakının Erken seçim talebi, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız tarafından zamanında yapılacağı defalarca söylenmiştir. Ancak, Millet İttifakı’nın ilçemizin mahallelerine yapacak oldukları ziyaretten memnun oluruz. İlçemiz halkına 2019’da vaat ettiği projelerden hangilerini gerçekleştirmişler, bunları kendi gözleri ile görmüş olurlar, ayrıca ilçemiz mahallelerindeki vatandaşların Belediye’den ne beklediğini öğrenme fırsatları olur. İlçemizin mahalle yollarının ne kadar kötü olduğunu, ilçemizin mahalle içi parke taşı ihtiyaçlarını yerinde görmüş olurlar.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA