BAŞKAN OLUÇ: MHP ÇİNE’DE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR
Eklenme : 07.03.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN OLUÇ: MHP ÇİNE’DE BÜYÜMEYE DEVAM EDİYOR

MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç, “Ülkemizin her dönemi için büyük güç kaynağı olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin güncel olarak üye kazanması ve ülke siyasetinde vazgeçilmez olması sürecektir” dedi.

MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç, üye kayıtlarının devam ettiğini belirterek, bu katılımlarla partimiz daha da büyüyecek. Yeni katılan kardeşlerimizle büyük bir aile olduğumuzu her fırsatta dile getireceğiz” dedi.



“Ülkemizin her dönemi için büyük güç kaynağı olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin güncel olarak üye kazanması ve ülke siyasetinde vazgeçilmez olması sürecektir” diyen Başkan Kazım Oluç açıklamasında; “Yeni üyelerimizle birlikte daha güçlü ve emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz.


Bizlerle omuz omuza yürüme niyetini ortaya koyan değerli yeni üyelerimizle daha güçlü olacağımızdan hiç şüphemiz yok. Allah’ın izniyle çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ederek sorunları çözme noktasında gayretlerimizi sürdüreceğiz” ifadelerine yer verdi. Ayrıca Oluç, “Üye olmak isteyen herkese kapımız açık, üye kayıtlarımız devam ediyor” dedi.

 


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


mhp üye kayıt

Yazılım EMA