BAŞKAN NEDRET TUNCER: GÜNEŞİN DOĞMASINA ÇOK AZ KALDI
Eklenme : 27.06.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN NEDRET TUNCER: GÜNEŞİN DOĞMASINA ÇOK AZ KALDI

İYİ Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Nedret Tuncer himayesinde İYİ Parti Çine İlçe Teşkilatına üye olan kişiler için rozet takma töreni gerçekleştirildi. Başkan Nedret Tuncer, “İYİ’ler büyümeye ve çoğalmaya devam ediyor. Milletimizle beraber el ele omuz omuza gönül gönüle iktidara yürüyoruz. Güneşin doğmasına çok az kaldı” dedi.



Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak görevine başlayan Nedret Tuncer, partisi için çalışmalarına başladı. Üye kayıtları yaparak ilçe teşkilatının gücüne güç katmak isteyen İYİ Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Nedret Tuncer, İYİ Parti Çine Kurucu Kadın Politikaları Başkanı ve aynı zamanda Çine Belediye Meclis Üyesi Semra Eroğlu, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yeni üyeler için rozet takma töreni gerçekleştirdi. İYİ Parti’ye son olarak katılan Gökhan Madran, Mehmet Madran, Aslı Madran ve Fadime Madran’a rozetleri takdim edildi.

BAŞKAN TUNCER: ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ

İYİ Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nedret Tuncer, “Dava arkadaşlarımız ile birlikte partimiz ve ülkemiz için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni üyelerimiz bizlere güç ve manevi olarak destek sağlıyor. Hep birlikte çalışacak ülkemize hizmet edeceğiz. Milletimizle beraber el ele, omuz omuza, gönül gönüle iktidara yürüyeceğiz. Güneşin doğmasına çok az kaldı” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri














Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


çine iyiparti

Yazılım EMA