BAŞKAN NAİL UZUN GÜVEN TAZELEDİ
Eklenme : 16.01.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN NAİL UZUN GÜVEN TAZELEDİ

Akçaova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nail Uzun güven tazeledi. 



Kongrede Şenol Dönmez ve mevcut Başkan Nail Uzun yarıştı. Açık oylama ile seçimde mevcut başkan Nail Uzun 383 oy alırken Şenol Dönmez 7 oy aldı. Başkan Nail Uzun yeniden güven tazeledi.

Çine Akçaova Mahallesi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin seçimli Olağan Genel Kurulu Akçaova Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel Kurula, Aydın ve Muğla İlleri Esnaf Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Necip Saraç, Aydın İli Kırmızı Et Üreticiler Birliği Başkanı Altan Bilgen, Aydın ve Muğla’da faaliyet gösteren diğer kooperatif başkanları, muhtarlar ve kooperatif ortakları katıldı.

Kongrede görüşülen gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi.

Yapılan seçimlerde tekrar güven tazeleyen Başkan Nail Uzun, “Akçova halkı başta olmak üzere tüm ortaklarımızın 7/24 hizmetinizdeyim. Kongremiz hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

YÖNETİM VE DENETİM KURULU

Nail Uzun başkanlığındaki S.S. Akçaova Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yeni yönetim şu isimlerden oluştu;Ertan Baysal, Mehmet Saçmacı, Muammer Acar ve Yasemin Acar,  Yedek Üyeler; Salih Kırkağaç, Cengiz Yalın, Bilal Atıgan, Mehmet Özkan ve Zafer Gökalp.

 

Denetim Kurulu Üyeleri; Ahmet Demir, Hüseyin Pazar, Yedek Üyeler; Hayriye Keleş ve İbrahim Akıncı.

Birlik Delegelerine de Nail Uzun, Ertan Baysal ve Mehmet Baysal, Yedek Üyeliklerine; Ahmet Demir, Hüseyin Pazar ve Muammer Acar. 


Haber Resimleri




















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA