BAŞKAN METİN UYAR VE YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI
Eklenme : 25.03.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN METİN UYAR VE YÖNETİMİ MAZBATASINI ALDI

Çineli esnaflardan 4 yıl daha görev yetkisi alan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar ve yönetimi mazbatasını aldı.

Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilen Metin Uyar ve yönetim kurulu ekibi Çine İlçe Seçim Müdürü İbrahim Ercan’ı ziyaret ederek mazbatalarını aldı.

Mazbatasını almasının ardından duygu ve düşüncelerini aktaran Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar kendisi ve yönetimine bu görevi layık gören ve kongreye katılım sağlayan tüm esnaflara teşekkür etti. Yeni dönemde de en büyük çabayı esnaflar için vereceklerini dile getiren Başkan Metin Uyar, “Üyelerimizin takdiriyle yeniden güven tazeledik. Bizleri tekrar bu görev için layık gören üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Yeni dönem Çine’mize, odamıza, esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” diye konuştu.

Metin Uyar başkanlığındaki yeni yönetim şu isimlerden oluşuyor; Tuğrul Tosun, Eyüp Kuş, Hasan Yıldız, Levent Bağdatlı, Mutlu Aktaş, Erçin Karabulut, İlhan İri ve Münir Güleş. Denetim Kurulu; Gökhan Özpala, Erkan Gökaslan ve Mehmet Sezer.




Haber Resimleri






Bülent BAĞDATLI 29.03.2022 12:14
Hayirli olsun cinede başka rakib olamaz


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA