BAŞKAN METİN UYAR DUYARLILIĞA KAYITSIZ KALMADI TEŞEKKÜR ETTİ
Eklenme : 17.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN METİN UYAR DUYARLILIĞA KAYITSIZ KALMADI TEŞEKKÜR ETTİ

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar depremzedeler için gerçekleştirilen yardım kampanyasına destek olan duyarlı esnaflara teşekkür etti. 



Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından Çineliler, depremzedeler için seferber oldu. Çine'de binlerce vatandaş büyük bir duyarlılık örneği sergileyerek, depremzedeler için yardıma koştu. Vatandaşlar yanlarında getirdikleri battaniye, kışlık giyecek, yiyecek, ısıtıcı, ayakkabı ve benzeri eşyaları depremzedelere ulaştırılması için yetkililere teslim etti. Bu çerçevede harekete geçen Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar gerçekleştirilen yardım kampanyasına destek olan ve duyarlılık örneği sergileyen tüm esnaflara teşekkür etti. Başkan Uyar, "Nakdi ve ayni yardımları depremzede vatandaşlarımıza gönderdik. Bu anlamda esnaflarımız üzerine düşen görevi yaptı. Ülkemizin başı sağ olsun. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın" dedi. 


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA