BAŞKAN MEHMET KIVRAK ZAFERİNİ KUTLADI
Eklenme : 02.04.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN MEHMET KIVRAK ZAFERİNİ KUTLADI

31 Mart Yerel Seçimlerinde partisi CHP’den aday olan ve seçimi kazanan Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak için zafer kutlamaları büyük bir coşkuyla kutlandı.



Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak zafer konvoyu düzenledi. Vatandaşlar zafer konvoyuna yoğun katılım sağladı. Türk Bayrakları ve Cumhuriyet Halk Partisi bayrakları ile donatılan araçlar caddelerde uzun kuyruklar oluşturdu. Başkan Mehmet Kıvrak, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar ve partililerle birlikte zeybek oynadı. Hep bir ağızdan söylenen şarkı ve marşlarla da zafer büyük bir coşkuyla kutlandı. 

ÜLKEMİZİN VE ÇİNE’MİZİN DÜĞÜNÜ

Başkan Mehmet Kıvrak, zafer konvoyuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Memleketimizde düğünlerde konvoy yapılır, biz de Çine'mizin ve ülkemizin düğününde konvoyumuzu yaptık. İlçemizin bir köşesinden diğer bir köşesine kadar uzanan, adeta evlerde kimse kalmayacak kadar büyük bir katılımla gerçekleştirdiğimiz zafer konvoyumuza eşlik eden tüm hemşerilerime teşekkür ederim. Düğünümüz hayırlı uğurlu olsun, Çine'mizin zaferi kutlu olsun” ifadelerini kullandı. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA