BAŞKAN KIVRAK’TAN ÇİNE ENERJİ KOOPERATİF VAADİ
Eklenme : 15.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KIVRAK’TAN ÇİNE ENERJİ KOOPERATİF VAADİ

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, Çine’ye Enerji Kooperatifi kuracaklarını açıkladı.



Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, “İşletmelerimize güneş enerjisi desteği vereceğiz! İlçemizde Enerji Kooperatifi kurulmasına öncülük edeceğiz. Başta küçük sanayi çarşısı olmak üzere, Çine’mizde faaliyet gösteren iş yerlerinin çatılarına güneş enerjisi panellerinin kurulmasını sağlayacağız. Esnafımıza proje ve ekipman desteği vereceğiz. Böylelikle esnafımızın enerji maliyetleri düşecek. Ekonomimiz güçlenecek” dedi.


Efeler.06 16.03.2024 11:11
Vaadden öteye geçmez projesi yok. Ali Dinçer etkili projelerle sahaya çıkınca baktılar elle tutulur dişe dokunur bir proje yok hemen bunu akıl etmişler. Mantıklı bir iş hatta geliştirilir de bir santrali kurulursa kooperatife bağlı olanlar hem bedava enerji kullanır hem para kazanır. Neyse onu da Ali Dinçer yapar artık.


Tarafsız 17.03.2024 01:22
Ali Dinçer sadece şehre birşeyler vermemiş , sizede birşeyler katmış ufkunuzu açmış. Herşeyde Ali Dinçer'e örnek alıp taklit eder olmuşsunuz. Açıkladığınız projelerin hepsi Ali Dinçerin Projeleri kendi ürettiğiniz hiçbirşey yok. Bırakın projeleri konuşmasını dahi bilmiyorsunuz Ali Dinçerin konuşmalarını kelime kelime taklit ediyorsunuz. Ali Dinçer size konuşmasını da öğretiyor daha durun Ali Dinçerden çok şey öğreneceksiniz..


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA