BAŞKAN KIVRAK'TAN BAŞKAN ÖZDEN'E ZİYARET
Eklenme : 21.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KIVRAK'TAN BAŞKAN ÖZDEN'E ZİYARET

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden'i ziyaret etti.



Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine Belediye Meclis Üyesi Timuçin Kasabulut, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar ve partilileri ile birlikte Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden'i ziyaret etti. Başkan Kıvrak İlçe esnafı için yapılabilecek çalışmalar konusunda Başkan Özden'den bilgi aldı.

Başkan Mehmet Kıvrak, "Cumhuriyet Halk Partisi Çine İlçe Örgütümüzle birlikte Çine Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi Başkanımız Celal Özden ve yönetimini ziyaret ettik. Çine esnafımız için yapabileceğimiz çalışmalar hususunda görüş alışverişinde bulunduk. Güler yüzlü karşılamaları ve misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz" dedi.


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA