BAŞKAN KIVRAK’I HEYECANLANDIRAN PROJE
Eklenme : 03.10.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KIVRAK’I HEYECANLANDIRAN PROJE

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, kendisini çok heyecanlandıran bir projesini duyurdu. Halk Sofrası projesi ile 4 çeşit yemek sadece 75 lira.



Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, bir projesini daha hayata geçirdi. Halk Sofrası projesi ile Pazartesi günleri belediyeye ait Marsiyas Lokantası’nda 4 çeşit yemeğin sadece 75 liradan halka sunulacağını duyuran Başkan Mehmet Kıvrak, “Bugüne kadar halkımızın kaliteli yaşam koşullarını hissetmesi için tüm ekiplerimiz ile canla başla çalıştık. İlçemiz için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz. Bir projemizi daha hayata geçiriyor olmanın heyecanı içerisindeyim. Marsiyas Kadınları Üretim Merkezi’mizdeki lokantamızda 7 Ekim Pazartesi tarihinden itibaren Pazartesi günleri öğrenci, emekli ve dar gelirli vatandaşlarımızı düşünerek 4 çeşit yemeğimizi toplamda sadece 75 liradan sunacağız. Lezzetli yemeklerimiz uygun fiyata Halk Soframız projemiz sayesinde sizlerle buluşacak. Tüm vatandaşlarımızı lokantamıza bekleriz” şeklinde konuştu. (Yusuf Girgin)


Ali Ekber Şirip 04.10.2024 10:33
Kutluyorum. İyi çalışmalar diliyorum


Ülkücü 05.10.2024 02:09
Kutluyorum sızı Başkan proje için ama asıl mesele bu projeye nasıl duştu ınsanlarımız beslenemez hale geldı insanlarımız yazık hala arkasında koşturan kör gözlere yazıklar olsun üç günlük dünyada ınsanları yemeden içmeden de ettınız ya allah büyük


Salih Turnalıoğlu 05.10.2024 09:37
Sayın Başkanım, Kuşadasındaki bir Çineli olarak sizi de izliyorum. Halk Sofrası Projenizi alkışlıyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Kuşadasındaki Çimeliler adına saygı ve selamlarımı gönderiyorum. 05426527235


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA