BAŞKAN KIVRAK: SÖZ VERDİK YAPACAĞIZ
Eklenme : 07.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KIVRAK: SÖZ VERDİK YAPACAĞIZ

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, “Söz verdik yapacağız” dedi.



Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, geçtiğimiz haftalarda Evciler Mahallesi’ne yaptığı ziyarette mahalle sakinlerin yol ve alt yapı talebini yerine getirdi.

Evciler Mahallesi’nde Başkan Mehmet Kıvrak’ın sözünü verdiği yolun yapımı ile ASKİ’nin çalışmaları başladı. Çine Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ve Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (ASKİ) ekiplerinin çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kıvrak, mahalleliyle de bir araya geldi.

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, “Daha önceki ziyaretlerimizde sözünü verdiğimiz yolun çalışmalarına başladık. Ekiplerimiz yolu tamamlamak için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor. Verdiğimiz tüm sözleri hızla yerine getirmeye devam edeceğiz, kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca mahalle sakinlerimizin istediği yeşil alan sözümüzü de yerine getireceğiz. Söz verdik yapacağız” dedi.

 


Haber Resimleri












Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA