BAŞKAN KIVRAK SEVGİNİZE LAYIK OLABİLMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ DEDİ
Eklenme : 05.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KIVRAK SEVGİNİZE LAYIK OLABİLMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞIYORUZ DEDİ

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, “Sevginize layık olabilmek için çok çalışıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz” dedi.



Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, Karahayıt ve Çatak Mahallelerini ziyaret etti. Mehmet Kıvrak, vatandaşa seslenerek, “3 dönemdir belediye meclis üyesiydim. Başkanımız Enver Salih Dinçer’in vefat etmesinden dolayı belediye meclisi tarafından başkan olarak seçildin. Arkadaşlarımız ile birlikte 2.5 aydır görev yapmaktayım. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sizlerden gelen talepler doğrultusunda halkımıza hizmet ediyoruz. Bu tempomuz hiç düşmeyecek. Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Gittiğimiz her mahallede ayrı güzellikte karşılanmak çok güzel. Sevginize layık olabilmek için çok çalışıyoruz. Çalışmaya devam edeceğiz” dedi.


Haber Resimleri












Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA