BAŞKAN KIVRAK LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIN KALBİNE GİRDİ
Eklenme : 08.04.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KIVRAK LÖSEMİLİ ÇOCUKLARIN KALBİNE GİRDİ

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, yerel seçimlerin ardından kendisine hediye edilen çiçekleri Lösemili çocukların yararına bağışladı.



Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, örnek bir davranışa imza attı. Başkan Kıvrak, hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında kendisine hediye edilen çiçekleri lösemili çocuklar yararına bağışlayarak onlara umut oldu.

Kendisini kutlayan tüm Çine halkına teşekkür eden Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, “Halkımızın teveccühüyle 31 Mart yerel seçimlerini büyük farkla kazandık ve görevimize devam ediyoruz. Ziyaretimize gelen, arayan soran, tebrik mesajları ve çiçek gönderen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hediyeleriniz bizler için çok değerliydi. Bu değerli hediyelerinizin daha da anlam kazanması için Seferihisar LÖSEV Doğal Ürünler Çiftliği’ne bağışta bulunmaya karar verdik. Hediye çiçekleriniz satılarak geliri LÖSEV’e bağışlanacak. Değerli hediyelerinizle çocuklarımıza umut olduğunuz için ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (YUSUF GİRGİN)


Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA