BAŞKAN KIVRAK İFTAR SOFRASINDA HALK İLE BULUŞTU
Eklenme : 16.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KIVRAK İFTAR SOFRASINDA HALK İLE BULUŞTU

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak iftarda vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşlar ile oruç açan Başkan Kıvrak, “Her kesime hitap eden projelerimiz ile Çine’mizi şaha kaldıracağız” dedi.



Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak belediye tarafından organize edilen iftar yemeğinde halk ile buluştu. Başkan Kıvrak'a, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Semra Eroğlu, belediye meclis üyesi adayları, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Arzu Kocabay, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar ve partilileri de eşlik etti.

"ÇİNE'MİZİ LAYIK OLDUĞU GÜNLERE KAVUŞTURACAĞIZ"

Masaları tek tek gezerek vatandaşları selamlayan Başkan Kıvrak, “Geleneklerimizi yaşatmanın paylaşmanın ve yardımlaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Osman Aydın ile başlayan sosyal belediyecilik anlayışı Enver Salih Dinçer ile devam etti. İnşallah kıymetli Çine halkının desteği ile bugün olduğu gibi Allah nasip ederse 31 Mart’tan sonrada bizim ile devam edecek. Allah’a şükür bugüne kadar kimsenin hakkını yemedim en iyi şekilde memleketimize hizmet etmeye çalıştık. Bu onur ve gurur bize yeter. 17 ilçe arasında en çok çalışan üreten bir belediyeyiz. İstihdama katkı sağlayan gelecek dönemde her kesime hitap eden projelerimiz ile Çine’mizi hak ettiği layık olduğu günlere kavuşturacağız. Yollarımızı asfaltlayacağız. Kreş, pazar yeri, otopark, fabrika açacağız. Gençlerimizi sosyalleştirecek mekanlar sunarken iş imkânı da sağlayan yerler açacağız. Hayvancılık yapan tarım ile uğraşan üreten emekçi kardeşlerimize destek olacağız. Esnafımızın ekonomik olarak kalkınmasını sağlayacak Çine’mizi Allah’ın izniyle şaha kaldıracağız. Bu duygular ile birlikte nice güzel iftar sofralarında buluşmak üzere. Sağlık huzur ve mutluluk dolu bir Ramazan Ayı geçirmenizi temenni eder iftarımıza katıldığınız için teşekkür ederim. Şeref verdiniz sağ olun var olun” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri





























Gerçekler Acıdır 17.03.2024 01:16
Ali Dinçer sadece şehre birşeyler vermemiş , sizede birşeyler katmış ufkunuzu açmış. Herşeyde Ali Dinçer'e örnek alıp taklit eder olmuşsunuz. Açıkladığınız projelerin hepsi Ali Dinçerin Projeleri kendi ürettiğiniz hiçbirşey yok. Bırakın projeleri konuşmasını dahi bilmiyorsunuz Ali Dinçerin konuşmalarını kelime kelime taklit ediyorsunuz. Ali Dinçer size konuşmasını da öğretiyor daha durun Ali Dinçerden çok şey öğreneceksiniz..


biber de acìdìr 17.03.2024 05:38
bu millet elini kolunu sallaya sallaya karpuz kavun yediģi gùnleri unutmaz( sinekler dolayì ) ayrica bir bardak çay 7,5 lira olmus, bir kilo et 460 lira olmus, gùzel konusuyor diye Ali Dinçere mi verelim. Millet nereye vereceģini gayet iyi bilir, yìrtmayin bi yerlerinizi


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA