BAŞKAN KIVRAK: HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM
Eklenme : 01.04.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KIVRAK: HERKESİN BAŞKANI OLACAĞIM

CHP’li Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak resmi olmayan sonuçlara göre 3 bin 115 oy fark ile Çine Belediye Başkanı seçildi. Başkan Kıvrak, “Herkesin başkanı olacağım” dedi.



CHP’li Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak resmi olmayan sonuçlara göre 3 bin 115 oy fark ile Çine Belediye Başkanı seçildi. Belediye meydanında coşkulu kalabalığa seslenen Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, "Hemen işe koyuluyoruz. Şimdi başta ailem olmak üzere bu süreçte bize destek veren hepinize çok teşekkür ediyorum. 3 ay uyumlu bir şekilde çalıştık. Hepinizden Allah razı olsun. Bana desteklerinizi esirgemediniz. Ben sizlerin sayesinde bizim Mehmet oldum. İnşallah sizi mahcup etmeyecek ne söz verdiysem hepsini yerine getirmeye çalışacağım. Çine için daha çok çalışacağız. Ben bu dönem kadar coşku sevgi görmedim beni çok mutlu ettiniz Allah sizlerden razı olsun. Belediyenin parasını kendi param gibi koruyacağım bunun da sözünü veriyorum. Sizlerin katkısı ile daha iyi daha yaşanabilir bir Çine inşa edeceğiz. Artık seçim bitti, kırgınlıkları küskünlükleri bir kenara bırakacağız. Ben herkesin başkanı olacağım” şeklinde konuştu.

CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, “Sizler bizim baş tacımızsınız, kalbimizin en güçlü yerindesiniz. Çok güzel bir aile olduk. Umut hep içimizde. Biz mahallemizin önünü temizledik. Türkiye’nin yarısını millet kırmızıya boyadı. 31 Mart bir umut bir başlangıç günüdür. Türkiye’de bir balkon vardı o balkon çöktü. Artık Türkiye’de bizim balkonlarımızda konuşma yapılacak. İnsanlar aç bırakıldı, fukaralaştırıldı, sadaka toplumu haline getirildik. Çok yakın AK Parti iktidarından kurtulacağız. Çine bugün çok değerli bir belediye başkanına sahip oldu” dedi. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA