BAŞKAN KIVRAK: DOLMUŞ HATTI GELMEZSE TAŞIMAYI BİZ ÜSTLENECEĞİZ
Eklenme : 15.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KIVRAK: DOLMUŞ HATTI GELMEZSE TAŞIMAYI BİZ ÜSTLENECEĞİZ

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Yolboyu Mahallesi’ni ziyaret etti. Kıvrak, “Dolmuş hattı gelmezse taşımayı biz üstleneceğiz” dedi.

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, Yolboyu Mahallesi’ni ziyaret etti. Vatandaşlardan kendisine destek isteyen Başkan Kıvrak, Halkımızın şehir içi olmuş talebi vardı. Şu anda Altınova Birlik’e ait bir hat, güzergah var burada. Öncelikle o hattın iptal edilmesi gerekiyor. O hattın iptali sonrası yeni güzergah belirleyerek sizlerin ve çevre mahallelerin dolmuş sorununu çözeceğiz. Eğer dolmuş hattı gelmezse taşıma işini belediye olarak biz üstleneceğiz. Vatandaşlarımızın mağduriyetini biz gidereceğiz” diye konuştu.

Kıvrak: Biz Gereğini Yapıyoruz, Umarım En Kısa Sürede İmam Da Atanır

Yolboyu Mahalle Muhtarı Mustafa İğci’den imamevi ile ilgili gelen talebi de değerlendiren Başkan Mehmet Kıvrak, “Muhtarımız, mahallemizde 6 aydır imam olmadığını ve imam evinin tadilata ihtiyacını olduğunu söyledi. İmamevinin tadilatını belediye olarak biz üstleneceğiz. En kısa sürede tadilat işlemlerine başlayacağız. Biz gereğini yapıyoruz, umarım gereği yapılarak imam ataması da kısa zamanda yapılır” ifadelerini kullandı.

Çine’mizde Asfaltlanmadık Yol Bırakmayacağız”

Kıvrak, mahallenin ihtiyaçlarını kısa zamanda gerçekleştirip, gelecek dönemle ilgili yeni sözler verdi. Başkan Kıvrak, yeni dönemde kuracağı asfalt üretim tesisiyle tüm yolları asfaltlayacağını belirtti.

Başkan Kıvrak, "Mahallemizdeki tüm yollarda parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirdik. Sadece mezarlık yolumuz kaldı, onu da en kısa sürede yapacağız. Yeni dönemde kuracağımız asfalt üretim tesisimizle Çine'mizde yollar sorun olmaktan çıkacak. Parke taşı döşeme çalışmaların zaman aldığını biliyoruz. Kaybedecek tek bir günümüz yok. Bu nedenle gelecek dönemde kırsaldan merkez mahallelerimize kadar tüm yollarımızı asfaltlayacağız" diye konuştu.

“Kanalizasyon İçin Gerekli Adımları Atacağız”

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalıştıklarını belirten Başkan Kıvrak, yeni dönemde kanalizasyon ve altyapı çalışmalarının başlatılması için gerekli adımları atacağının altını da çizdi.




Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA