BAŞKAN KIVRAK: DOĞALGAZ RAHATLIĞINA KAVUŞAN ÇİNE’MİZDE SIRA RAHAT VE MODERN YOLLARDA
Eklenme : 08.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KIVRAK: DOĞALGAZ RAHATLIĞINA KAVUŞAN ÇİNE’MİZDE SIRA RAHAT VE MODERN YOLLARDA

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ilçede doğalgaz çalışmaları nedeniyle bozulan yolları yenilemek için yürüttüğü çalışmaları yerinde inceledi.



Mahallelerin ihtiyaçlarını bizzat yerinde gözlemleyen ve özellikle yol konusunda ekiplerini çalışma gerektiren noktalara yönlendiren Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak; son olarak Karakollar, Cumhuriyet ve Çaltı Mahallesi’ndeki çalışmaları denetledi. Devam eden yol yapım çalışmalarıyla ilgili birim sorumlularından bilgiler alan Başkan Kıvrak, belirlenen program dahilinde yol yenileme çalışmalarının tüm mahallelerde devam edeceğini belirtti.

Başkan Kıvrak yaptığı açıklamada; “Doğalgaz rahatlığına kavuşan Çine’mizde sıra modern ve dayanıklı yollarda. Bugün ekiplerimizle yoğun mesai harcadıkları Karakollar, Cumhuriyet ve Çaltı Mahallemizde bir araya geldik, çalışmalarımızla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Çine halkımızın her şeyin en iyisini hak ettiğini biliyor, ilçemize en iyi hizmeti vermek için çok çalışıyoruz” dedi.


Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA