BAŞKAN KIVRAK: ÇİNE'Yİ MARKA BİR KENT YAPACAĞIZ
Eklenme : 20.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KIVRAK: ÇİNE'Yİ MARKA BİR KENT YAPACAĞIZ

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, Sarıoğlu Mahallesini ziyaret etti. Başkan Kıvrak, “Çine’mizi marka bir kent yapacağız” dedi.



Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak Sarıoğlu Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Kıvrak’a; CHP İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Arzu Kocabay ve CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar, Belediye Meclis Üyesi Adayları ve partililer eşlik etti. Başkan Kıvrak, “31 Mart’tan sonra kıymetli hemşerilerimin desteği ve Allah’ın izniyle yeniden aldığım görevi hak yemeden, layıkıyla yapıp Çine’mizi hak ettiği değere kavuşturacağım. Sizler beni yakından tanıyorsunuz. Bugüne kadar mesleğimi layıkıyla yaptım. Belediye başkanlığı görevimi sizlerin takdiri sonrasında yine layıkı ile yapmaya devam edeceğim. Buna emin olabilirsiniz. Hep birlikte kazanacak, Çine'mizi marka bir kent yapacağız. Çine’mizde yollar sorun olmaktan çıkacak. İlçemizin ulaşım ağını hızla yenilemek için asfalt üretim tesisimizi hayata geçireceğiz. Hem Çine halkımızın hem de ziyaretçilerimizin konforu için hayata geçireceğimiz otoparkımız, ilçe merkezimizdeki park sorununa çözüm sunacak. Vatandaşlarımız araçlarını güvenle park edip, rahat ve kolayca alışverişlerini yapabilecek. Geleceğimiz olan çocuklarımızın en iyi okul öncesi eğitimi alabilmeleri için ilçemizde kreş ve anaokulları açacağız. Çine Belediyesi olarak arsa, proje ve altyapı hizmetlerini üstlenerek hemşerilerimizin kısa sürede ucuz konut sahibi olmalarını sağlayacağız. 31 Mart için destek sözümüzü aldık. Bizlere inanan ve güvenen mahallelerimizin güvenlerini boşa çıkartmayacağız” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri














Halk 20.03.2024 21:36
Bu yerel seçim değil mi? Arkada en pahalı mazotu biz kullanıyoruz yazıyor. Bu genelle alakalı, siz seçimi kazanırsanız mazot düşecek mi? Gerçekçi vaatler kullanalım algı yapmalıyım


Efeler.06 21.03.2024 22:34
Kim veriyor bu aklı size her seçim aynı yalanlar marka şehirmiş. Ne la çikolata mı bu.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA