BAŞKAN KIVRAK: ÇİNE HALKI HER ŞEYİ HAK EDİYOR
Eklenme : 02.06.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KIVRAK: ÇİNE HALKI HER ŞEYİ HAK EDİYOR

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, ilçe genelinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında kentin gözde yaşam alanı Kuvayi Milliye Parkı'nda incelemelerde bulundu.



Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda, parkın içinde yer alan havuz çevresinde güvenlik önlemlerinin artırılmasına yönelik karar almış, Kıvrak’ın talimatı üzerine harekete geçen belediye ekipleri parkta çalışma gerçekleştirmişti. Havuzun etrafını tel örgü ile çevreleyerek olası tehlikelerin önüne geçen ekipler, aynı zamanda parkın ev sahipleri kaz ve ördeklerin geçişi için de güvenli geçişler bıraktı. Ekiplerin çalışmalarının ilerleyen günlerde de devam edeceği bildirildi.

“ÇİNE HALKI HER ŞEYİN EN İYİSİNİ HAK EDİYOR”

Ekiplerin tamamladığı çalışmaları yerinde gözlemleyen Başkan Kıvrak, “Park ve yeşil alanlarımıza yönelik çalışmalarımız, ilçemizin diğer bölgelerinde de devam ediyor. Çine’mizin her köşesinde vatandaşlarımızın huzurla ve güvenle vakit geçirebileceği alanlar oluşturmak için çalışmalarımız sürecek. Çine halkı her şeyin en iyisini hak ediyor ve biz de bu doğrultuda hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.


Haber Resimleri








Ervin Kaya 04.06.2024 14:00
Başkanım kalabak parkına ot bürünmüş bakımsız büyük bayrağın olduğu yere güzelleştirseniz memnun oluruz


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA