BAŞKAN KIVRAK: BİRİLERİ GİBİ MİRAS YEMEDİM BUGÜNLERE DİŞİMLE TIRNAĞIMLA KAZIYA KAZIYA GELDİM
Eklenme : 13.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KIVRAK: BİRİLERİ GİBİ MİRAS YEMEDİM BUGÜNLERE DİŞİMLE TIRNAĞIMLA KAZIYA KAZIYA GELDİM

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, doğup büyüdüğü mahallesi Soğancılar'ı ziyaret etti. Başkan Kıvrak, “Doğup büyüdüğüm, evimin olduğu mahallemde ilgiyle karşılanmak benim için çok büyük bir gurur. Sizler beni yakından tanıyorsunuz. Bugünlere dişimle tırnağımla kazıya kazıya geldim” dedi.



Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, Çine Belediyesi tarafından yenilenerek hizmete açılan Şeyhler Kahvesi’nde hemşerileriyle kucaklaştı.

“ALLAH’A ÇOK ŞÜKÜR BİR GARİBANIN ULAŞAMAZ DENDİĞİ YERE ULAŞTIM”

Çine için yapacaklarını tek tek açıklayan Başkan Mehmet Kıvrak, "Doğup büyüdüğüm, evimin olduğu mahallemde ilgiyle karşılanmak benim için çok büyük bir gurur. Sizler beni yakından tanıyorsunuz. Bu mahallede büyüdüm. Yeri geldi beraber üzüldük, yeri geldi beraber sevindik. Allah, bize bugünleri de gösterdi. Belediye başkanlığı nasip oldu. Mahallemizden bir garibanın ulaşamaz dendiği yere ulaştım” diye konuştu.

“NE YAPTIYSAM MESLEĞİM SAYESİNDE YAPTIM”

“Bugünlere dişimle tırnağımla kazıya kazıya geldim” diyen Başkan Kıvrak, “Ben, birileri gibi dedemin, babamın mirasına sığınmıyorum. Kendime sığınıyorum. O birileri gibi miras yemedim. Ne yaptıysam mesleğim sayesinde yaptım. Bugüne kadar mesleğimi layıkıyla yaptım. Belediye başkanlığını görevimi sizlerin takdiri sonrasında yine layıkıyla yapmaya devam edeceğim. Buna emin olabilirsiniz. Hep birlikte kazanacak, Çine'mizi marka bir kent yapacağız” ifadelerini kullandı.


Haber Resimleri





























Serkan 14.03.2024 04:23
Abim acındırma sömürülerini bence geç kimin ne çektiğini kul ve yaradan bılır orda hem hemfikirizde bunun seçimle ne alakası var yanınızda mirasçı tayfası da var mesela alınırlar bak böyle konuşmayın biz hizmet istiyoruz onuda sizden istedik vermedıniz yıllarca hadi size eyt vurdu bay bay…


Yıllardır chp li 14.03.2024 20:14
Artık çineye değişim şart.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA