BAŞKAN KAZIM OLUÇ’TAN EGEM HOME’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Eklenme : 04.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KAZIM OLUÇ’TAN EGEM HOME’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aydınlıların gözde alışveriş merkezi Egem Home, Çine’de müşterileriyle buluştu. MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç Egem Home hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  



Aydın’da son yılların güvenilir, kaliteli ve çeşitli ödeme imkanları ile tercih edilen mağazası Egem Home 3. Şubesini Çine’de açtı. Açılışa Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’da katıldı. Egem Home İşletme Sorumlusu Fatih Ercan, “Aydın’ımıza yakışır bir firma kurduk. Yılların tecrübesi ile vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Efeler’de bulunan 2 şubemizin ardından Çine’ye 3. Şubemizi açmış olmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyiz. Uygun fiyat, kaliteli ürün ve çeşitli ödeme imkanları ile vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Ev dekorasyonu, mobilya, beyaz eşya, mutfak gereçleri ve tekstil ürünlerinde geniş ürün yelpazemiz ile hizmetinizdeyiz. Bize danışmadan karar vermeyin. Biz sizler için varız” şeklinde konuştu.

BAŞKAN OLUÇ’TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

MHP Çine İlçe Teşkilat Başkanı Kazım Oluç, Egem Home ziyaret etti. Egem Home İşletme Sahibi Fatih Ercan’a hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Oluç, “Aydın’da başarılı işlere imza atan Egem Home ailesini tebrik ediyorum. İlçemizde de başarılı işlere imza atacaklardır. Kendilerini Çinemize vermiş oldukları ilgi ve alakan dolayı teşekkür ederiz” dedi.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA