BAŞKAN KAZIM OLUÇ: ÇİNE İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Eklenme : 11.10.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KAZIM OLUÇ: ÇİNE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

MHP Çine İlçe Teşkilatı Kahraman Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Kazım Oluç, “Vatandaşlarımızın sorunlarını yerinde dinleyerek çözüme kavuşturacağız. Çine için çalışıyoruz” dedi.



MHP Çine İlçe Yönetim Kurulu, Kahraman Mahallesi’ni ziyaret etti. MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç ve beraberindeki heyeti, Mahalle Muhtarı Taner İçöz karşıladı. Çine Kamyoncular Kooperatif Başkanı Mehmet Can ülküdaşlarını yalnız bırakmadı. Vatandaşlar ile bir araya gelen MHP’li heyet sorunların çözümü için harekete geçti. Başkan Kazım Oluç, AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile telefon görüşmesi yaparak sorunların çözümü için destek istedi. Vatandaşlara Mustafa Savaş’ın selamını ileten Başkan Kazım Oluç, “Mahallemizde lahana ve karnabahar ekimi yapan çiftçilerimiz 2 gün Adnan Menderes Barajı’ndan Çine Çayı’na su salımı yapılmasını istedi. Bu sorun başta olmak üzere diğer sorunların da çözümü için çalışıyoruz. Tek tek mahallelerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak, mutlu ve refahı yüksek bir Çine için çalışıyoruz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA