BAŞKAN KANDEMİR’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E 15 TEMMUZ TEPKİSİ
Eklenme : 18.07.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KANDEMİR’DEN BAŞKAN ŞAHİN’E 15 TEMMUZ TEPKİSİ

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’e, “Maksadını aşan, hadsiz ve kifayetsiz muhteris açıklamalar yapacağına, hain darbecilere ve darbeci zihniyete karşı durur, Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzde yürekli olur meydanlarda olurdu” dedi.



CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin 15 Temmuz tarihli yapmış olduğu basın açıklamasında ilçedeki elektrik kesintilerine dikkat çekerek AYDEM üzerinden iktidarı eleştirmişti. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’e vermiş olduğu yanıt niteliğindeki basın açıklamasında şu ifadeleri kullandı; CHP ilçe başkanının 15 Temmuz günü verdiği açıklamayı şaşkınlıkla okudum. Sayın Şahin yine günün anlam ve önemini baltalamak için beş mahallemizde hemşerilerimize daha iyi hizmet vermek için yapılanları büyütüp köpürtüp kendine göre açıklama yapmış. Tabi konforlu bürosundan çıkıp o mahallelerimizdeki hemşerilerimizle görüşse bu çalışmalardan memnun olduklarını görürdü. Maksadını aşan, hadsiz ve kifayetsiz muhteris açıklamalar yapacağına, hain darbecilere ve darbeci zihniyete karşı durur, Demokrasi ve Milli Birlik Günümüzde yürekli olur meydanlarda olurdu. Milletin iradesine sahip çıkmada milletten yana olurdu. Ama nerde. Bu memlekette zihniyetinin yönettiği belediye, demokrasi şehidimiz merhum Başbakanımız Adnan Menderes’in adını taşıyan bulvardan tabelaları kaldırdı ve bir daha da yerine takmadı. Bu Millet nasıl Merhum başbakanımızı unutmadıysa 15 temmuzu da unutmayacak. Ne kadar ironiyle, laf salatasıyla bulandırmaya çalışsa da demokrasiye milli iradeye sahip çıkacak.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine CHP AKParti

Yazılım EMA