BAŞKAN KANDEMİR: TÜRK MİLLETİ OLMAKTAN GURURLUYUZ ONURLUYUZ
Eklenme : 17.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KANDEMİR: TÜRK MİLLETİ OLMAKTAN GURURLUYUZ ONURLUYUZ

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bağımsızlık mücadelesi verdiği Türk Milleti olmaktan gururluyuz, onurluyuz” dedi.



AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, depremzede vatandaşların oy tercihlerine sosyal medya hesaplarında yapılan eleştirilere yanıt verdi.  Kandemir, “Halkımızı hakir görmeyi bırakın artık. Türk halkının tercihini küçümsemek, aşağılamak ve cahil muamelesi yapmak, kimsenin haddine değildir. Hiç kimse bu tür söylemlerle aşağılayarak, ayrıştıramaz, küçümseyemez. Sosyal medya hesaplarından depremzede vatandaşlara yönelik yorumlar yapılmış. Bunları düşünmek ve bu düşünceleri dışa vurmak bile, o insanların görüşüne ve iradesine saygısızlıktır. Bu tercih, Türkiye’de muhalefetin güven vermediğinin açıkça göstergesidir. O acıları yaşayan depremzede halkımız oranın inşasını da en kısa sürede Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gidereceği kanısında olduklarını göstermişlerdir. Ve ayrıca bizler her zaman Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının bağımsızlık mücadelesi verdiği Türk Milleti olmaktan gururluyuz, onurluyuz” dedi.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA