BAŞKAN KANDEMİR: TAYFUN ŞAHİN BİZİ İZLEMEYE DEVAM ET
Eklenme : 05.01.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KANDEMİR: TAYFUN ŞAHİN BİZİ İZLEMEYE DEVAM ET

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin'e cevap verdi. 



Basın açıklamasına; "Tayfun başkan kurduğu uzun uzun ifadelerle kendi rahatsızlığının semptomlarını ortaya koymuş" cümlesi ile başlayan Başkan Burhan Kandemir, "Stoklarda onların durumu ile ilgili aşı yok. Henüz üretilmedi. Çünkü, dünyanın, insanlığın ve hizmet için siyaset yapan bizlerin daha önemli gündemi var. Öğrencilerimize 1 TL’ye gevrek satma fikirlerini destekliyoruz ve çok olumlu buluyoruz. 50 kuruş olmasını önermiştik lakin reklam afişlerini önceden hazırladıklarından dolayı reklamcının emeği çöpe gitmesin diye yapamadılar. Yine de Allah razı olsun. Düşünmeleri yeter.

'MAALESEF UMUDUMUZ YOK'
Allah’ın izni, milletimizin güveni ve gayretimizle bütün ihtiyaçlarımıza çözüm üretebilir, sorunlara çare bulabilir, zorlukların üstesinden gelebiliriz. Tayfun Şahin ve partisinin bakış açısı ve simit kadar küçük dünyalarının değişmesi, ufuklarının gelişmesi için maalesef umudumuz yok.

'SÜRPRİZLERİMİZ DEVAM EDECEK'
Bizim Çinemiz, Aydınımız, ülkemiz ve insanlık için büyük hayallerimiz, somut hedeflerimiz ve sonsuz rüyalarımız var. Bir de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a yürekten inanmış, bizlere desteği her geçen gün artan halkımız var. Tayfun Şahin’e de Çinemiz için yürüttüğümüz çalışmaların sonucu olacak sürprizlerimizin devam edeceği mesajı içeren dört kelimeli bir cümlemiz bulunuyor: bizi izlemeye devam et!


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA