BAŞKAN KANDEMİR: RECEP TAYYİP ERDOĞAN’LA HER ZAMAN Kİ GİBİ TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN YOLA DEVAM
Eklenme : 15.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KANDEMİR: RECEP TAYYİP ERDOĞAN’LA HER ZAMAN Kİ GİBİ TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN YOLA DEVAM

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir seçim değerlendirmesinde bulundu. Çine halkına teşekkür eden Başkan Kandemir, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'la her zaman ki gibi Türkiye Yüzyılı için yola devam” dedi.



AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir seçim sonrası yapmış olduğu basın açıklamasında, “Çine halkına teşekkür ediyorum. Çine yine üzerine düşen görevi yerine getirdi” dedi.

Seçim sonrası basın açıklaması gerçekleştiren Başkan Burhan Kandemir, “Seçim sonuçları vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Sakin, güzel demokratik bir seçim oldu. Cumhurbaşkanımız, Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı az farkla seçtiremedik. İkinci turda Türkiye Yüzyılını başlatacak Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden Cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Meclis çoğunluğunu sağlamış olduk. Çine her zaman olduğu gibi yine üzerine düşen görevi yerine getirdi. Tekrardan kampanyamızı yürütüp 28 Mayıs’ta bu işi bitireceğiz” şeklinde konuştu.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA