BAŞKAN KANDEMİR: DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR
Eklenme : 18.08.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KANDEMİR: DOĞALGAZ ÇALIŞMALARI TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, ilçede doğalgaz çalışmalarının başladığını duyurarak, “Vatandaşlarımız için ilçemizde doğalgaz çalışmalarımız devam ediyor” dedi. 



AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir doğalgaz çalışmasının Cumhuriyet Mahallesi’nde başladığını duyurdu. Çine’de doğalgaz çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Kandemir, “Taleplerimiz doğrultusunda Enerya gerçekleştireceği projeyi genişleterek Soğancılar ve Cumhuriyet Mahallelerimizde daha çok haneye doğalgaz ulaşmasını sağlayacak. Daha çok mahallemiz ve vatandaşlarımızı doğalgaz ile buluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Şuan çalışma Cumhuriyet Mahallesi Muslukbaşı Sitesi 32. Soktan başlamış bulunmakta. İlçe halkımız adına Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bakanımız Fatih Dönmez ve Vekilimiz Mustafa Savaş’a Çine’miz için göstermiş oldukları hassasiyetleri için çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri







Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA