BAŞKAN KANDEMİR: ÇİNE’NİN 100 YILLIK VİZYONUNDAN SÖZ EDECEK SON KİŞİSİNİZ
Eklenme : 27.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KANDEMİR: ÇİNE’NİN 100 YILLIK VİZYONUNDAN SÖZ EDECEK SON KİŞİSİNİZ

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin’in açıklamasına yanıt verdi. Kandemir; “Siz geriye dönük yıllarını yok ettiğiniz Çine’nin, 100 yıllık vizyonundan söz edecek son kişisiniz” dedi.



AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, cezaevi ile ilgili CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin’in açıklamasına yanıt verdi. Başkan Kandemir, yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kullandı; CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ilçede yapılan cezaevi yapımını ve devletin fabrika yapmadığı eleştirilerinde bulunmuş. Sayın Şahin siz öncelikle size emanet edilen fabrikayı sahip çıkın. 1977 yılında dönemin Belediye Başkanı Raşit Kalkan tarafından yaptırılan ÇİPAŞ fabrikasına sahip çıkın. Şu an 15 milyon liranın üzerinde borcu bulunan bu fabrika her geçen gün kan kaybediyor. Son meclis toplantısında yaptığınız sermaye artırımı bu fabrikanın geleceği için miydi, yoksa kendinizi kurtarmak adına mı? Tabi ki bu borçların üzerini geçici olarak örtmek için yaptınız. Siz Çine Belediyesi olarak bu fabrikayı işletemezken, devletin Çine’ye fabrika yapmasını istiyorsunuz. Çine Organize Sanayi Bölgesi’nde yükselen dev fabrikaların varlığından Başkan Şahin’in haberdar olması gerektiğini düşünüyorum. Çine’nin evladı Mustafa Savaş’ın yıllardır verdiği mücadele ile Çine OSB’de 40’ın üzerinde fabrika faaliyete başladı, bir o kadar da yatırımcı sırada bekliyor. Fakat siz bu OSB’nin yolunu dahi yapmaktan acizsiniz. Sonra da çıkıp vizyondan söz etmişsin. Sahi siz Çine’ye hangi yatırımı yaptınız? Son 10 yıl içerisinde yaptığınız hizmet nedir Çine’ye? Şimdi de suçluluk psikolojisi ile hükümetimizin yatırımlarını eleştiriyorsun. Biliyoruz ki, Çine büyürken siz alçalmaya devam edeceksiniz.  O sizin sorununuz ama ilçemizin geleceği için hükümetimizin yatırımlarına engel olmayın yeter. Siz geriye dönük yıllarını yok ettiğiniz Çine’nin, 100 yıllık vizyonundan söz edecek son kişisiniz.


Mustafa Kocamaz 28.10.2022 00:33
Aynen genel başkanı gibi bunlar Türkiye nin gururu olan tog açılışını gitmeyip PKK öven TTB arkasında durup onlara sahip çıkan zihniyet ten ne olur


Celal zengin 28.10.2022 09:25
Bu boşa dediğin günlerin içinde sende vardın hatırlıyormusun Burhan,sonradan mı vizyon sahibi oldun.Yoksa vahiy yolu ile mi geldi o vizyon.


Celal zengin 28.10.2022 09:26
Bu boşa dediğin günlerin içinde sende vardın hatırlıyormusun Burhan,sonradan mı vizyon sahibi oldun.Yoksa vahiy yolu ile mi geldi o vizyon.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA