BAŞKAN KANDEMİR: ÇİNE’MİZE HAYIRLI OLSUN
Eklenme : 26.10.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KANDEMİR: ÇİNE’MİZE HAYIRLI OLSUN

AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Burhan Kandemir, 75 yataklı devlet hastanesinin yatırım proje aşamasının tamamlandığını duyurdu.

Bir süredir Başkent Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunmaya devam eden AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Burhan Kandemir, sosyal medya hesabından ilçede yapımı planlanan yeni Çine Devlet Hastanesi’nin proje aşamasının tamamlandığını duyurdu. TBMM KİT Komisyon Başkanı AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile Sağlık Yatırımları Genel Müdürü Hüseyin İncegöz’ü ziyaret eden AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Burhan Kandemir ziyaret sonrası yapmış olduğu paylaşımında, “Sağlık Yatırımları Genel Müdürümüz Sayın Hüseyin İnceöz’ü, Aydın Milletvekilimiz TBMM Kit Komisyonu Başkanımız Sn.Mustafa Savaş ile birlikte ziyaret ettik. Ziyaretimizden Çine’mize bir müjde ile ayrıldık. 75 Yataklı Devlet Hastanesi yatırımının proje aşaması tamamlanmıştır. Yakın zamanda ihaleye çıkarılması planlanmaktadır. Çine’mize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA