BAŞKAN KANDEMİR: ÇİNEMİZ İÇİN ANKARA'DA VAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Eklenme : 08.07.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KANDEMİR: ÇİNEMİZ İÇİN ANKARA'DA VAR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

AK Parti Çine Heyeti başkent Ankara’yı ziyaret etti. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Çine’mizin için Ankara’da var olmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri Mevlüt Yılmaz, Bünyamin Akbay ve Nizamettin Kurt başkent Ankara’da devlet yetkilileri ile temas kurdu.  Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş, Devlet su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca’yı ziyaret ettiklerini ifade eden AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “İlçemizde devam eden ve yapılması planlanan yatırımlar hakkında hazırladığımız program çerçevesinde Ankara ziyareti gerçekleştirdik. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Kamu İktisadi Teşebbüsleri (KİT) Komisyonu Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile modern Çine Devlet Hastanesi yatırımı hakkında görüşmeler yaptık. Devlet su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Prof. Dr. Lütfi Akca’yı ziyaret ettik. Çine tarımı için fayda sağlayacak yatırımları ele aldık. Projelerimizi sunduk. İlçemize kazandırmak istediğimiz 6 gölet ile 6 dere ıslahının yapılmasını ve 2. Kısım Kapalı Devre Sulama Sisteminin biten bölümünün tarıma kazandırılmasını talep ettik. Genel Müdür Akça, gölet yapımı talebimizi 2023 yatırım planına alınacağını ifade etti. Ayrıca, Sulama Birliği’nin ilçemize kazandırılmasını istedik. Bu taleplerimizin ve yatırımların takipçisi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


ÇİNE

Yazılım EMA