BAŞKAN KANDEMİR: ÇİNE’DE NEREDE YURT SORUNU VARDIR
Eklenme : 10.10.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KANDEMİR: ÇİNE’DE NEREDE YURT SORUNU VARDIR

AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Burhan Kandemir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in yurt açıklamasına karşılık, “Çine'nin bir sorunu için bile söyleyecek bir şeyi olmayanlar, laf cambazlıklarıyla genel bir kaç konunun arkasına saklanmaktadırlar. Yine tipik her zamanki gibi başarısızlıklarının arkasında AK Partiye, hükümetimize ve sayın vekilimiz Mustafa Savaş'a saldırmaktadırlar. Bu artık kronik bir vaka oldu” dedi.

Çine Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında başlayan öğrenci yurdu tartışması, başkanların basın açıklamalarıyla devam ederken AK Parti İlçe Teşkilat Başkanı Burhan Kandemir yaptığı yazılı basın açıklamasında; “Çine meslek yüksek okulunu tercih edip kazanarak Çine’mize gelen öğrencilerimizden birçoğu çarpık şehir kargaşasını görünce ilçemize zaten eksi bakıyor. Bunun üstüne hiçbir şekilde sosyal belediyeciliğin izini taşımayan Çine'de ya kendileri ya da aileleri tarafından kalmaları istenmiyor. Öğrencinin kalmayışı onlara sosyal yaşamın gereklerini hazırlamayan belediyenin mi yoksa Ak Parti iktidarının mı sorumluluğudur? Çine'nin bir sorunu için bile söyleyecek bir şeyi olmayanlar, laf cambazlıklarıyla genel bir kaç konunun arkasına saklanmaktadırlar. Yine tipik her zamanki gibi başarısızlıklarının arkasında Ak Partiye, hükümetimize ve sayın vekilimiz Mustafa Savaş'a saldırmaktadırlar. Bu artık kronik bir vaka oldu.

Başka yurtlardan teklif almadan Çine'de sadece bahsi geçen yurt varmış gibi üç katlı küçücük bir yeri aylık dokuz bin liraya kiralayıp ve bunu matematik bilen kimselerin bile anlayamadığı hesaplama anlayışıyla adrese teslim gündem maddesine onay beklemek, yine belediyenin ve Çine'nin parasını çarçur etmenize kaynakları peşkeş çekmenize, doğru yönetemediğinize karşı çıkmış, Belediye'ye fotoğraflarını asmakla tehdit ettiğiniz Ak Partili meclis üyelerimizi şikayet etmek abesle iştigaldir. Çine'de nerde yurt sorunu vardır? Ne orta öğretim öğrencisi nede üniversite öğrencisi açıktadır. Meslek yüksek okulu kampüsündeki yurtta kalan öğrenci kapasitenin yarısıdır. Yani yurdun yarısı boştur. Böyle bir hesabı nasıl yapıp bunu olmayan bir yurt sorunu varmış gibi kamuoyuna aksettirdiniz? Çine'ye ne kadar uzaksınız ilçemizde olmayan yurtlara yönlendirmek ile suçluyorsunuz. Yoksa siyasi kaygılarınız için genel merkezden gelen ödevi mi yerine getiriyorsunuz? Sayın Dinçer belediyenin duvarına hizmetini tamamlamış Başkanların resmi asılır. Bunun kararını da Çineli hemşerilerimiz en güzel şekilde verir.”




celal zengin 11.10.2021 09:05
Çine bunun mesajnı senin de içinde olduğun zamanlarda zaten verdi.Şimdi o yenilginin tadını sen tadıyorsun.İlk seçimde Türkiye'de tadacağınız gibi.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA