BAŞKAN KANDEMİR: ÇİNE VE 30 AĞUSTOS'A YAKIŞMADI
Eklenme : 03.09.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KANDEMİR: ÇİNE VE 30 AĞUSTOS'A YAKIŞMADI

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen Suavi konserini eleştirdi. Kandemir, konserin 30 Ağustos ve Çine'ye yakışmadığını ifade etti.



AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kullandı; Kuvayi Milliyenin ilk kıvılcımının atıldığı Çine’mize 30 Ağustos’a yakışmayan bir geceyle karşı karşıya kaldık. Kahraman güvenlik güçlerimiz tarafından etkisiz hale getirilen teröristin taziyesine giden, terörist cenazelerini meşrulaştıran tweetler atan ve bunların fenalığını ve bayağılığını sanat kisvesi altına alan bir şahsın sözde konseri ilçemizin kalbine saplanan bir hançerdir. Ağustos ayında planan iki konseri CHP belediyeler tarafından iptal edilirken, ilçemiz belediyesi bu dirayet ve duruşu sergileyememiş ilçe başkanı Şahin’in siyasi ikbal beklentilerine kurban giderek tarihi bir utanca ortak olmuştur. İlçemiz halkı tarafından rağbet görmeyeceği anlaşılınca genel başkanlarından ve çevre illerden destek istenerek, büyükşehir çalışanları tek tek aranarak sarı otobüslerle taşınarak, konsere gelenlerle aralarına set duvarları örerek, kalabalık görünsün diye sandalye düzeni alınarak toplum mühendisliği yapılmıştır. Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büyük taaruzu gerçekleştirdiği 102. Yılında, kurduğu parti CHP eliyle, genel başkanı ve örgütleri tarafından Türkiye Cumhuriyetimizin bağımsızlığına ve bütünlüğüne saldıranlara prim vermiş oldular. Bunu tüm kalbimle ve benim gibi düşünen hemşerilerim adına şiddetle kınıyorum. 

Bu açıklamayı iki gün sonra neden yazıyorsun diyenlere de, belediye başkanı bu kara geceyi göremedi yurt dışındaydı, yokluğunda neler döndüğünü okusun Bizim Mehmet’in Sözde Mehmet’e dönüştüğünü idrak etsin diye.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


AKParti Çine

Yazılım EMA