BAŞKAN KANDEMİR: BİR DESTANIN YAZILDIĞI TARİHTİR 30 AĞUSTOS
Eklenme : 29.08.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KANDEMİR: BİR DESTANIN YAZILDIĞI TARİHTİR 30 AĞUSTOS

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kandemir, " Bir destanın yazıldığı tarihtir 30 Ağustos" dedi.



AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayımlamış olduğu basın açıklamasında günün önemine değindi. Kandemir, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kuruluşuna giden yolda zamanın en güçlü orduları karşısında kadını erkeği, genci yaşlısıyla doğusundan batısına kuzeyinden güneyine topyekün bir savunmanın yapıldığı ve büyük bir destanın yazıldığı tarihtir 30 Ağustos" diyerek sözlerine başlayan Kandemir, "Gazi Mustafa Kemal’in deyimiyle "Milletimizin azim ve iman gücü, Türkiye Büyük Millet Meclisi ordularının süngülerinin kazandığı” bir zaferdir. Bu millet devletiyle birlikte bir bütündür. Bizi diğer milletlerden ayırt eden de vatana sonuna kadar bağlılık ve bağımsızlık tutkusudur. İnanç, azim ve kararlılıkla enerjimizi ülkemizin kalkınması ve insanımızın iyiliği için gayret göstermeliyiz" şeklinde konuştu.

Kandemir sözlerine şöyle devam etti:
"Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bizlere armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için bugün de aynı inanç ve kararlılıkla mücadele eden ve şehit düşen güvenlik güçlerimizi, canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi minnet, şükran ve rahmetle anıyorum. Milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun."


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Akparti Çine

Yazılım EMA