BAŞKAN KANDEMİR: ATATÜRK'Ü EBEDİYETE İNTİKALİNİN 85. YILINDA SAYGI İLE ANIYORUM
Eklenme : 09.11.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN KANDEMİR: ATATÜRK'Ü EBEDİYETE İNTİKALİNİN 85. YILINDA SAYGI İLE ANIYORUM

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Cumhuriyetimizin kurucusu ve mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalinin 85’inci yıldönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” dedi.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Kandemir, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü tarihe iz bırakan bir lider ve komutan yapan en büyük özelliği, milletine duyduğu sonsuz güven ve inançtır. Nitekim; 1919’da Samsun’a çıkarak başlattığı milli kurtuluş mücadelemizi 1923’te Cumhuriyeti kurarak taçlandırmış, milletimize çizdiği çağdaş uygarlık yolu ile adını tarihe altın harflerle yazdırmış, kahraman bir asker ve büyük bir devlet adamıdır. Askeri ve siyasi başarıları, öngörüleriyle tarihin akışını değiştiren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün en büyük amacı, Türk Milleti’nin  birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine ulaşması, medeni ve refah seviyesi yüksek bir millet olarak varlığını sürdürmesiydi. Bugün bize düşen; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülkemiz için ortaya koyduğu vizyonu hayata geçirmek ve Cumhuriyetimizin kuruluş ilkelerine sımsıkı bağlı kalarak, temel değerlerimizi koruyarak, ülkemizi hak ettiği muasır medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti içerisinde, tüm gücümüzle çalışmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; ebediyete intikalinin 85’inci yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve milli mücadelemizin kahramanlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum” şeklinde konuştu.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA