BAŞKAN EŞİYOK: CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARI MEMNUNİYET VERİCİ
Eklenme : 27.09.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

BAŞKAN EŞİYOK: CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇIKLAMALARI MEMNUNİYET VERİCİ

Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından çiftçiye yönelik yapılan açıklamanın memnun edici oluğunu belirtti.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bundan sonra elektrik faturaları aylık ödenmek yerine hasat sonunda yani ürünler satılıp gelir elde edildiğinde ödenebilecek. Ziraat Bankamız çiftçilerimizin elektrik borçları için açacağı faizsiz kredinin tahsilini hasat döneminin sonunda yapacak. Çiftçilerimizin önceki dönemden kalan elektrik borçları için Ziraat Bankası vasıtasıyla kolaylık getiriyoruz. 5 yıl vade ve faizsiz geri ödeme imkânı ile çiftçilerimiz borçlarını kapatabilecek” açıklamasında bulundu.

Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, “Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan bu açıklamaların memnuniyet verici olduğunu belirterek, “Çiftçimize hayırlı olsun. Uzun zamandır dile getirmiş olduğumuz taleplerimizin bir yenisi daha uygulamaya geçebilecek. Çiftçimizin sorunlarını yetkililere bildirmeye ve çözümü için çaba sarf etmeye devam edeceğiz” dedi.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA